Moj vrt se vsako leto zmanjša… ampak letos ni bil glavni razlog v tem, da vedno izgubim bitko s plevelom 😀 . Jaz bi sicer imela velik vrtiček, ker bi rada marsikaj posadila,,, ampak ko je treba potem to plet pa zalivat… pa velikokrat malo pozabim na to… ali pa mi sploh ne rata pravi čas pobrati pridelka… ampak važno da jaz vse to posadim in da nekaj raste 😀 😀 .

No letos sem prvič čisto sama vzgojila svoje sadike paradajza, paprike, bučke, feferonov, brokoli in cvetače. Ker sem bila malo pozna, so paradajzi še vedno zeleni, ostalo pa že lepo raste. No razen brokoli in cvetača sta kr neki…

Ker sva letos imela v planu gradnjo hiše, sem iskala drugo lokacijo za vrt, saj se bo tam kopalo. Sva bila malo preveč optimistična in računala da se bo že letos gradilo, ampak žal še kar ni ne duha ne sluha o papirjih, ki so potrebni za gradnjo in to baje lahko traja tudi kakšno leto… Super.

Grex mi je naredil manjšo visoko gredo in vanjo dal veliko komposta, tako da vse raste kot noro in celo brez plevela!!! Jupiiii. Tudi letos sem kupila sadiko lubenice, ampak žal tudi letos neuspešno. Sicer je pridno rastla in se razširila po travi in Grex ni opazil, da se tega ne sme pokositi… pa je šla 🙁 . V tretje gre rado, mogoče naslednje leto uspe? Drugače pa sem z letošnjim vrtičkom kar zadovoljna, saj je ravno prav pridelka, pa še s plevelom mi je prihranjeno. Takole pa vse skupaj izgleda: