V avgustu nam je na hitro ratalo zorganzirati kratek 5 dnevni dopust. S seboj smo vzeli tudi varuško – Evino tetko. Odpravili smo se v Novigrad. Res je bilo super, z vsem smo bili zelo zadovoljni. Vreme je bilo super, apartma tudi, morje je bilo toplo, plaža super z veliko sence pa še Eva je bila, kot ponavadi, zelo pridna, tako da nismo imeli nobenih težav in smo vsi lahko uživali v dopustu.

Desktop1

Apartma je bil zelo prostoren, prvič smo imeli na morju tudi pečico!! 😀 . Plačali smo 55€ na dan, plus klima 5€ na dan. Cena sicer ni ravno poceni, ampak glede na to, da smo bili v glavni sezoni je bila cena v primerjavi z ostalimi še najbolj ugodna. Cene v Istri so pač malo dražje, kot če greš malo dlje, ampak za krajši oddih z otrokom, se ne splača vozit preveč daleč.

Desktop2

Do plaže je bilo samo 60m. S plažo smo bili tudi zelo zadovoljni, saj je za družine z otroci res super, ker je ogromno sence. Popoldan je bil tudi del vode v senci, tako da se je Eva lahko brez skrbi namakala in tako ni bilo treba preveč mazati s kremo proti soncu. Nekateri sicer za tako majhne otroke ne priporočajo mazanja z raznimi kremami, ampak vseeno boljše to, kot da jo opeče sonce. Kupila pa sem kremo v Pikapolonici in sicer Bübchen, Sensitive 30.

Buebchen-Sensitive-Sonnenmilch-LSF30_278x366

Kot sem že omenila, se je Eva tudi prvič kopala v morju (pri 4 mesecih). Očitno ji voda ni bila mrzla, saj se ni nič pritoževala. Enkrat se je namakala s Fredovim obročem, drugič je čofotala kar pri meni v naročju, tretjič pa smo jo dali ležati kar v napihljiv čolniček in je malo zaplula po morju. Luštno je bilo.

IMG_3539V septembru imamo v načrtu še en enotedenski oddih z mojimi starši, sestro in njenim fantom, v okolici Zadra. Komaj čakam, upam da bo vreme na naši strani 😀 .

lea-logo