Po dolgem času sem spet našla nekaj časa za šivanje. Odkar sem končala s porodniško in se spet vrnila v službo, nisem imela časa niti energije, da bi šivalni stroj sploh pogledala, kaj šele kaj več. Ta dolga vožnja in zgodnje vstajanje me čisto preveč izmučita in ko pridem domov je itak glavna Eva, ko pa gre spat, je pa edino kar še lahko naredim to, da se uležem pred tv, kaj dobrega pogledava, potem pa spaaat. Med vikendom moram pa nadoknaditi počitek za cel teden, da lahko v ponedeljek spet začnem na novo. Ja… res super.

No pred kratkim sem zbolela za angino in sem bila nekaj časa doma, tako da sem spet malo ustvarjala.

Končno sem dokončala spodnji kompletek. Puloverček sem sicer začela šivati že kar nekaj mesecev nazaj, ampak nekako ni bilo časa da bi ga dokončala, tako da ji je zdaj komaj še prav. Na hlačkah pa sem prvič preizkusila tudi aplikacije. Na levi strani bi morala biti še dva srčka, vendar sem jih dala oprati, preden sem jih še obšila in seveda se je vse skupaj odlepilo.

Slike za v Blofg

Prvič sem se lotila tudi izdelave pajacka. Sicer sem dvomila v moj uspeh, ker sem nekaj improvizirala, ampak me je končni izdelek zelo presenetil… če odmislim, da sem zgornji del pajacka narobe obrnila… kar se mi prevečkrat zgodi…  je res super izpadlo.

Slike za v Blog111

Iz blaga sem ustvarila tudi metuljčka, ki ga še nisem čisto dokončala. Namen je bil da ga dam na trakec,,, ampak ga moram še narediti… bolniška je bila prekratka 😀 .

dav

Vsi zgornji izdelki so izdelani iz Jerseya, prvič pa sem naročila tudi prevešanko, ki je malo bolj primerna za hladnejše dni… upam da mi kmalu rata kaj narediti… kar nekaj novega blaga namreč še čaka na ustvarjanje.

lea-logo