Luštna oblačilca

Pri nakupovanju v trgovini C&A, sem se zagledala v kar v tri oblačilca in slučajno so bila vsa z motivom Hello Kitty. Očitno je še vedno zelo popularna.

IMG_7508

Take majhne kavbojke so mi vedno čisto simpatične, tako da sem morala kupiti tudi ene za prve mesece. A niso luštkane no…

IMG_7510

Za prve mesece še nisem imela nobenega puloverčka, tako da bo zagotovo prav prišel, poleg tega je pa še zelo lep in je eden izmed mojih najljubših kosov oblačil.

IMG_7514

V aprilu in maju zna biti tudi še mraz, tako da bo za sprehode zunaj potrebovala še kaj toplega in tale jopica s kapuco je prav srčkana.

IMG_7515

Pri nakupovanju darilca za punčko od moževega sodelavca, sva kupila tudi tole okrasno rutico – slinček. Ker mi je bila tako všeč, sem morala kupiti eno še za najino punčko. Kupila sem jo v Mullerju.

IMG_7524Preko spletne trgovine Mačkon sem kupila tale roza bodi z medvedkom. Ne vem kako mi je ratalo naročiti samo eno stvar, ker imajo še kar nekaj luštnih stvari. Je pa v velikosti za 3-6 mesecev. Za prve tri mesece jih imam namreč že čisto preveč. Pa ne zato ker bi tako zelo pretiravala z nakupovanjem, ampak zato ker sem veliko stvari dobila, nekaj pa sem seveda morala kupiti tudi sama.

lea-logo