Prvi nakupi

Ena izmed lepših, pa tudi dragih, stvari v nosečnosti je seveda tudi nakupovanje. Že prej sem se rada sprehodila mimo oddelkov za dojenčke, saj so vsa ta mini oblačilca tako zelo cute. In zdaj je končno prišel čas, ko lahko vse te luštkane stvari izbiram za svojega otročička, ki bo zagotovo imel čisto preveč oblačilc, ker se ne morem upreti nakupu, ko zagledam kaj luštkanega – tega pa ni malo 😀 .

IMG_9827Prva stvar, ki sem jo kupila takoj v prvih dneh ko sem izvedela, da sem noseča, je bila knjiga “Moja nosečnost in otrok”. Danes se sicer vse informacije da dobiti že na internetu, ampak vseeno je dobro imeti priročnik, kjer imaš vse o nosečnosti in negi dojenčka in matere na enem mestu. V njej lahko preberemo veliko informacij za zdravo in srečno nosečnosti, ter vse o negi in skrbi za otroka do tretjega leta starosti. Knjiga ima kar veliko strani, čaka me še celotno poglavje o negi otroka. Bo treba kar hitro prebrati, da me porod ne prehiti.

Brez naslovaTakoj po prvem pregledu pri ginekologinji je bilo seveda treba takoj nabaviti vsaj eno stvar za dojenčka. Šla sva v Baby Center, kjer sem si izbrala nevtralen pajacek, ker spola seveda še nisva vedela, v belo-sivi barvi z medvedkom, št. 56. Ko sva preko interneta naročala voziček, pa sem naročila še drugi pajacek, z oranžnim odtenkom in muckom.

Brez naslova2

 Voziček je bil prvi izmed večjih nakupov. Najprej sva sicer imela namen kupiti rabljenega, potem pa sva se odločila, da bova rajši kupila kar novega. Izbirala sva med takimi, ki imajo velika kolesa, mož se je odločil, da hoče takšnega, ki ima tri kolesa, jaz pa sem se  odločila za rdečo barvo, ki je primerna tako za punčke kot fantke. In končno sva našla takega, ki je ustrezal vsem najinim zahtevam – BC Ride, pa še cena je bila ugodna, saj so v Baby centru imeli neko akcijo in sva ga dobila za 240€.  Če vas zanima še kaj več glede vozička, pa si lahko preberete tukaj.

BodiPrvi bodi, ki sem ga naročila, je bil naročen preko E-baya. V belo-rdeči kombinaciji in zanimivim napisom. No vseeno upam, da takih zabav ne bomo imeli prevečkrat 🙂 . Kupila sem ga v malo večji številki, tako da bo v poštev prišel po 3 mesecih – prej bo pa za takšne zabave tako ali tako še premajhna 😛 .

Oblačilca

Moji prvi rozasti nakupi. Ker je zelo dolgo trajalo, preden nama je ginekologinja 100% potrdila, da bova res dobila punčko, sem nekaj za punčke kupila že pred tem, ker nisem mogla tako dolgo čakati. Najprej en luštkan črtast kopletek iz Baby Centra, potem pa še čist luštkano majčko z motivom kužka – I love my dog, ki sem jo videla v Sparu in sem jo preprosto morala kupiti. Pa še popust so imeli tisti dan na oblačila.

IMG_7491Ko sva šla za najino obletnico v kino v Zagreb, sva se pred tem še malo sprehodila po njihovem trgovskem centru, kjer sem morala nekaj kupiti za najinega otročička. V trgovini H&M sem se zagledala v tale čist cute kompletek, z motivom čivave – se vidi, da imam rada živali 😀 .

IMG_0217Drugi večji nakup, pa je bila previjalna miza. Preko interneta sem zasledila trgovinico Sraka, kjer izdelujejo kvalitetne previjalne mize po naročilu. Ker te previjalne mize niso ravno poceni, sva si šla malo pogledati kaj imajo na voljo in smo sestavili takšno previjalno mizico iz izdelkov z napako – ki sploh niso opazne in sva tako dobila cenovno ugodno pa še lepo kvalitetno mizico. Priporočam.

lea-logo