Igrač ubistvu niti nisva kupovala, ker je bilo dovolj drugih stvari, ki jih je bilo potrebno kupiti. Računava na to, da bodo itak obiski kupovali igračke in se bo tega hitro nabralo še preveč. V prvih mesecih pa se tako ali tako na igrače še ne odziva.

IMG_7626

Glasbeni vrtiljak sva dobila v posojo, tako da ga ni bilo potrebno kupovati, kar je fajn ker niti niso tako poceni. Je pa v zeleni barvi, tako da se ravno lepo ujema z barvo sten v najini spalnici 🙂 . Predvaja štiri različne melodije (Mozart, Bach, Nature, Island), opica pa se lahko tudi osvetli in se tako uporabi kot majhno nočno lučko.

IMG_7622

Prva igračka, ki sem jo kupila pa je plišasta žirafica “Little G” z roza pikicami. Hotela sem kupiti eno kakovostno, posebno plišasto igračko, ki bo primerna za otroka že od rojstva naprej in se tako čisto zaljubila v tole žirafico. Preden sem jo kupila, sem si jo kar nekaj časa ogledovala, saj ni ravno poceni. Ko so imeli za božične praznike akcijo, še nisem vedela ali bova zagotovo dobila punčko, tako da nisem vedela ali naj kupim žirafo z roza ali z modrimi pikicami. Tako da sem se odločila še malo počakati in tako za valentinovo dočakala 20% popust in jo takoj naročila 😀 . Res je luštna in tako zelo mehka. Podjetje Little Giraffe je ponudnik razkošnih in ekskluzivnih izdelkov za otroke, poleg igračk imajo v ponudbi tudi kakovostne odejice, kopalne plaščke in pižamice, vendar so zame čisto predrage. Glavna predstavnica te blagovne znamke pa je Suri Cruise – hčerkica Toma Cruisa. Njihove izdelke si lahko ogledate tukaj.

IMG_7620

V marcu sem praznovala tudi svoj 27. rojstni dan in za darilo dobila tudi tega kužka, ki je sicer namenjen najini hčerkici. Pametni Kužek Fisher Price zna govoriti in peti pesmice. Otrok se z njim lahko nauči abecedo, številke, dele telesa in barve. Jaz se že učim pesmice, da jih bom lahko prepevala najini hčerkici skupaj z njim 🙂 .

IMG_7625

Na previjalni mizi, pa bo pomoč pri previjanju nudila Jagodična (Saj vsak, ki zdravo živi in vitaminov si želi, še kako dobro ve, da brez jagod ne gre 😀 ) , ki sva jo dobila v Sparu, ker sva zbirala njihove točke.

lea-logo