Otroška spletna trgovina Peekaboo

Na internetu lahko najdemo ogromno teh spletnih trgovinc z izdelki in oblačili za otroke. Ker dolgo nisem vedela ali bo res punčka ali ne, sem veliko teh trgovin stokrat pregledala, preden sem potem tudi končno lahko kaj naročila. Velikokrat se je zgodilo, da potem tega kar sem imela nagledano ni bilo več na zalogi… no se je našlo pa kaj novega. Ena izmed teh strani je tudi spletna tgovina Peekaboo. V ponudbi imajo oblačila za fantke in punčke od 0 do 6 let. Zelo rada kupujem oblačila, ki so v kompletu, zato mi je bila tudi na njihovi strani najbolj všeč kategorija Kompletki. No pa poglejmo, kaj sem si izbrala iz njihove ponudbe 🙂 .

IMG_7520

Prva stvar, ki sem jo imela že dlje časa nagledano je bil tale komplet. Roza majčka z dvema luštnima sovicama, zraven pa še te srčkane mini hlačke s srčkom. Res zelo lep kompletek. Izbrala sem ga v velikosti od 3 – 6 mesecev, da ji zagotovo ne bo takoj premajhen in ga bo lahko dlje časa nosila.

IMG_7507

Modra oblekica, v kompletu s sivimi legicami. V tem bo tudi izgledala super. Naročila sem jo v manjši številki, od 0 – 3 mesece, tako da upam, da ji ne bo prehitro premajhna.

IMG_7512

Še en moder kompletek. Tega sem si kar nekaj časa ogledovala, preden sem ga naročila. Najbolj mi je bila všeč ta jopica s kapuco v obliki muce, ampak nisem hotela naročiti preveč stvari v modri barvi, saj sem komaj čakala, da lahko začnem naročevati pinki oblekice 😀 . No potem so pa imeli akcijo in sem tako pri drugem nakupu naročila tudi ta komplet, ki ga bom lahko kombinirala z oblekico z modrimi pikicami na prejšnji sliki. Poleg tega pa za prve tri mesece še nisem imela nobene jopice, tako da bo zagotovo prav prišla.

IMG_7516

V ponudbi imajo tudi kar nekaj luštnih nogavičk. Najprej sem naročila roza nogavičke zebra, v kompletu z rozastim trakcem z rožico. Tale trakec je čist luštkan in zagotovo bo v njem izgledala kot prava princeska, tako da moram naročiti še kakšen tak modni dodatek. Pri drugem nakupu pa sem si izbrala še roza nogavičke z mašnjico in roza nogavičke v obliki balerink.

IMG_7519Ja, očitno imajo v ponudbi za punčke veliko modrih odtenkov 😀 . Tale kompletek s kratkimi hlačkami in majčko s kratkimi rokavi sem naročila v velikosti 3-6 mesecev, tako da ji bo prav ravno v poletnih mesecih, ko bomo tudi prvič uživali na morju.

ČeveljčkiZa konec pa sem si izbrala še dvoje mini čeveljčke. Nisem mogla mimo roza supergic Kitty, ki so res luštne. Itak so pa vsi te mini čeveljčki luštni 🙂 . Teli bodo bolj kot ne samo za okras na nogi, ker so v majhni številki in niti niso primerni za hojo. Modri so sicer v malo večji številki, tako da jih bo nosila v mesecih ko bo že bolj toplo. Lepo bodo pasali zraven kompletka na prejšnji sliki.

lea-logo