Po dolgem času smo se spet odpravili na izlet v Zagreb. Naša pot se je sicer hitro zaključila, saj je po 15 minutah vožnje, Eva začela na polno bruhati, tako da smo se lahko samo obrnili in šli domov. Po čiščenju smo Evo in taščo pustili doma, mi pa smo se spet odpravili na pot proti Zagrebu… tokrat uspešno. Najprej smo se ustavili v Harvey Normanu, nato sta mene odložila v velikem nakupovalnem centru, kjer sem nakupila nekaj stvari za Evo (več o tem še sledi), onadva pa sta se odpravila še v Lesnino. Na koncu pa še Ikeaaaa. Noro, res super trgovina, tudi če si prišel samo malo pogledati, zagotovo najdeš vsaj kakšno malenkost. Glavni namen izleta je bil sicer nakup novega kavča in omarice ki ga kupujeta Gregorjeva starša, a sva tudi midva (oz. predvsem jaz) dobro izkoristila dan, za zapravljanje. Spodaj lahko vidite  nekaj malenkosti iz Ikee. Zaloga valčkov za čiščenje dlak, praktične zložljive košarice, poličke za kuhinjsko omarico, dva obešalnika in lučka v obliki rožice za Evo, ki je še nisva namontirala, ker se nekako ne morava odločiti kam točno bi jo dala. Tja kamor sem jo imela namen dati, bi bila v dosegu Evinih rok in ne vem kako bi se to obneslo.

IMG_0653

Na spodnji sliki lahko vidite manjšo posodobitev v kuhinji, kupila sva namreč še nekaj hakeljčkov za obešanje kuhinjskih pripomočkov, saj jih je malo že primanjkovalo. Kupila pa sva tudi stekleničko za Pril. Boljše kajne? 

Slike za v Blog9

Eva je končno dobila svoj stolček. Videla sem ga že pri Gregorjevem sodelavcu in me je čisto navdušil tako da sem ga že kar nekaj časa iskala a ga nikjer niso imeli, in glej ga zlomka, zagledam ga v Ikei in seveda je šel takoj z nami. Zdaj imava z Evo vsak svojega 🙂 . Malce nam sicer primanjkuje prostora, tako da bo mogoče ta stolček imela pri Gregorjevih starših… saj je itak med tednom več tam kot doma. Tak je bil sicer plan, ampak zaenkrat je še vedno pri nama 😀 . 
Slike za v Blog8

No tale rumena zadeva je prva stvar, ki sva jo zagledala, ko smo vstopili v Ikeo. Jaz sem bila itak čisto navdušena, in začuda tudi Gregor ni imel nič proti temu nakupu… no dokler ni doma bolje pogledal računa in ugotovil da tole sploh ni bilo poceni… ups, prepozno. Stolček se tudi vrti in ima premično strehico. Super je in tudi Evi je seveda všeč, bi bilo pa fajn imeti malo večjo dnevno sobo 😀 . 

Slike za v Blog7

No takole pa izgledajo dodatne poličke za kuhinjsko omarico v praksi. Res super zadeva. Dve sem že imela od prvega obiska Ikee, tokrat pa sem nabavila še dve, saj so res zelooo uporabne. Tole je res eden boljših nakupov. 

Slike za v Blog6

Steno ob previjalni mizi pa krasijo novi pasji repki. Luštkano ne? 

IMG_0684

Gregor si je kupil tudi novo računalniško mizo, več o tem pa v naslednjem članku…

Ikea je zakon!! 😀 😀 😀

lea-logo