Nakupovanje z mami

Ko smo bili končno 100%, da bova dobila punčko, sem se še isti teden z mami dogovorila, da greva malo po nakupih in nakupiva nekaj stvari. Najprej sva se odpravili v trgovino Pikapolonica na Rudniku, nato pa še v Baby Center.

okt-banjica-s-cepom-disney

Najprej sva si ogledali otroške banjice. Odločila sem se, da banjica ne bo v roza barvi, tako da sem izbrala nevtralno rumeno barvo, z motivom medvedka Pu. Dolžina je 84 cm, kar je ravno dovolj, da se bo lahko uporabljala tudi kasneje v tuš kabini – nekatere banjice so namreč še večje. Možno je kupiti tudi podstavke za banjico, ampak ker niso ravno poceni, mislim da bo čisto v redu, če jo med uporabo postavim kar na mizo. Ko bo večja pa se bo uporabljala v tuš kabini, da bo lahko veselo špricala naokoli 😀 . Ostale barve si lahko ogledate tukaj.

133903

Naslednja stvar, ki sem jo sicer že imela prej nagledano je bil ležalnik oz. gugalnik in na najino srečo sva naleteli ravno na 20% popust. Izbrala sem Fisher Price Gugalnik safari 3v1. Imajo ga v roza in v modri barvi. Ker ni ravno poceni, sem se odločila za modro barvo, da bo primeren tudi za naslednjega otroka če bo slučajno fantek 🙂 . Primeren je za novorojenčka in za otroke vse do 18 kg.

Oblekice4

Nato sva se lotili pregledovanja oblačilc, predvsem v roza in vijolični barvi :). Izbrali sva ta luštkan topel pajacek, v velikosti 62, z motivom medvedka.

Oblekice2

Kupili sva tudi vijoličen pajacek, brez rokavov v kompletu s čist luštkanim vijoličnim bodijem. Tudi tega sva izbrali v velikosti 62, saj že imam dva pajacka v velikosti 56, kar naj bi bilo dovolj, saj jih zelo hitro preraste.

IMG_7505

Potrebovala bom tudi kar nekaj bodijev, saj so osnovno oblačilo, pomembno pa je tudi, da so iz bombaža, ker so najbolj v stiku z dojenčkovo kožo. Kupili sva dva bodija v velikosti 56, in še enega v velikosti 62. Vsi so na preklop, ki so najbolj primerni za novorojenčke, saj jih je lažje oblačiti, kot tiste ki jih je potrebno oblačiti čez glavo – dojenčki menda tega ne marajo preveč.

IMG_7506

Za konec pa sva vzeli še ene vijolične hlačke oz. trenirkico, ker so bile zelo poceni, poleg tega so pa tudi lepe in udobne – vsaj tako delujejo 🙂 .  

lea-logo