V nedeljo, 26.7.2015, ko je bila Eva stara malo manj kot 4 mesece, smo imeli krst. Za krstno botro sva izbrala moževo mamo. Za krst je bilo potrebno predvsem kupiti kakšno luštno belo oblekico za Evo in naročiti torto. Odločila sva se, da bova tortico naročila kar tam, kjer so nama naredili tudi poročno torto, saj sva bila zelo zadovoljna, pa tudi zelo okusna je bila. Naročila sva čokoladno in tudi tokrat so zadovoljili najine želje. Naredili so jo v slaščičarni v City Hotel Krško. Cena torte  za 25 kosov je bila 48€+13€ sladka masa+embalaža.

IMG_3152

Za krst se da dobiti kar nekaj res lepih belih oblekic, v katerih bi izgledala kot mala nevestica, ampak nisem želela pretiravati, poleg tega pa so te oblekice zelo drage in se je za en dan res ne splača kupiti. V trgovini Pikapolonica, sem našla luštno, preprosto belo oblekico, ki je bila tudi cenovno zelo ugodna, pa še v akciji je bila, tako da sem zanjo dala manj kot 10€. V njej pa je bila res zelo luštkana.

IMG_8561

Dodatke sem naročila v spletni trgovinici Malčkov svet. Kupila sem res luštkane rozaste balerinke, roza trakec z rožicami in rutko, tako da je bila v belo – roza kombinaciji.

Slike za v Blog

Krst je odlično uspel, Eva je bila kot prava mala princeska, torta je bila odlična, piknik, ki je sledil po krstu pa je bil tudi uspešen. Celo vreme se nas je usmililo, tako da ni bilo ne prevroče ne premraz, ravno prav. Poleg ostalih daril je dobila tudi čudovite zlate uhančke, v obliki metuljčkov in zlato verižico s črko E, ki jo jo dobila od botre. Oboje čaka v predalu, da bo še malo zrastla 🙂 .

IMG_8600

lea-logo