Na valentinovo, 14.2.2015, je bila otvoritev trgovine Pikapolonica, v Krškem. Po pošti sem dobila kupončke, ki so veljali na dan otvoritve, tako da sva morala iti malo pogledati. Bila je gužvaaaa, tako da se je mož kar takoj postavil v vrsto. Ker je trajalo kar nekaj časa, da je prišel do blagajne, sem imela več kot dovolj časa, da sem si vse ogledala in izbrala nekaj stvari. Račun na koncu ni bil majhen… 😀 .

previjalna podloga

Previjalna mizica je že kar nekaj časa postavljena in služi kot odlagalna površina za vse mogoče zadeve. No zdaj sva končno kupila še previjalno podlogo, ki bo sicer še na varnem pospravljena v omari, dokler je ne bomo potrebovali za previjanje. Še prej pa se moram z Chillyem (muc) dogovoriti, da ta previjalna mizica nikakor ni namenjena njegovemu počitku. Zaenkrat mu še ni jasno, za kaj jo potem sploh potrebujemo.

IMG_0197

Po kopanju bomo seveda potrebovali tudi otroško brisačko s kapuco. Všeč mi je bila tale s pingvinčkom – ker je bila roza 😛 . Za darilce pa sva dobila še tole majhno zeleno brisačko, ki bo verjetno tudi prišla prav.

IMG_0194

Našla sem tudi tole srčkano kapico, v kompletu z rutko. Za prve dni pa še zaščitne rokavičke, da se ne bo popraskala.

IMG_0186

Za konec pa še moj najljubši tokratni nakup. Seveda mi nikakor ni ratalo iti mimo oddelka z oblačili, čeprav jih imam že veliko… ampak tale bodi je bil čist preveč luštkan, da bi ga pustila tam. Ker imam za prve tri mesece že čisto preveč oblačil, sem ga kupila v malo večji številki, tako da bo primeren v poletnih mesecih. Komaj čakam, da vidim kako luštkana bo v tem.