5 idej za otroško igralnico

Kupila sva hišo (končno!!!), v katero se seliva šele junija 🙁 , ki je sicer v celoti opremljena, vseeno pa imam že zdaj v glavni nekaj projektov. Prvi je definitivno opremljanje otroške sobice, čeprav nebi bilo nujno potrebno, ker je dovolj pohištva, ampak mamice boste verjetno razumele 😀 ? Drugi projekt pa je opremljanje sobe, v kateri bo igralnica in pisarna. Na Pinterestu že pridno zbiram ideje za otroške sobice in igralnice. Tokrat z vami delim, nekaj zanimivih idej za otroško igralnico, ki so mi zelo všeč in upam da bo v sobi dovolj prostora, za uresničitev teh idej. 

1. Trgovina

Ker je Eva letos za Božička dobila blagajno in košaro polno izdelkov za trgovino, mi je bila ta ideja noro všeč. Res je luštno, pa še ni težko narediti. Takšen regal se dobi v Ikei. Res pa je, da zavzame malo več prostora, ampak če bo le izvedljivo, bomo tole zagotovo nekam umestili. Ko se naveliča igranja trgovine pa se lahko spremeni v kuharsko stojnico, pošto, zdravniško ambulanto itd. 

2. Lego Kotiček

Vedno aktualne lego kocke… da ne bodo raztresene po celi sobe, nekaj luštnih idej za lego kotiček. A ni dobra ideja no? Mislim, da se vse tri mizice/regale da dobiti v Ikei, na katero potem samo nalepimo lego ploščo, spodaj pa je prostor za kocke. Pri nas so sicer zaenkrat aktualne še večje Duplo kocke, tako da še razmišljam, ali bi najprej naredila takšno mizico za Duplo kocke, potem kasneje pa za Lego kocke, ali pa mogoče kombinacija obeh?

3. Drevo s policami za knjige

Še ena luštna ideja, kako popestriti police s knjigami. Čeprav mi je ideja všeč, se tega projekta ne bom lotila, ker se mi zdi malce zahtevnejši, pa še rabim steno za omare 😀 . 

4. Hiša za punčke

Tudi tega se enkrat zagotovo lotim, ampak bom še malo počakala, da Eva in Zala še malo zrasteta, da mi bosta lahko pomagali. No, glavni del bo moral itak opraviti naš ati, opremile bomo pa same. Na E-bayu sem pa tudi že vse pregledala in našla ogromno različnega pohištva za barbike, tako da bo treba narediti kar veliko hiško 😀 . Spodaj pa še ena ideja, kako ob koncu igre pospraviti barbike. 

 Idea para guardar muñecas

5. Pohištvo Stuva iz Ikee

Za opremo igralnice, si bom verjetno izbrala pohištvo Stuva iz Ikee, ki ga lahko kombiniraš na različne načine. Najbolj mi je všeč tisti prostor z blazinami, zraven pa še kakšen regal s knjigicami in lučke, tako da bo nastal tak kotiček za branje knjig. 

Povezana slika

Komaj čakam, da bo junij in da lahko začnem z opremljanjem in vsekakor potem poročam kako je uspelo 🙂 .