No pa jih končno imamo… Evine zimske čeveljčke. Zima se namreč hitro bliža, adidaske pa ne bodo ravno najbolj primerne za mrzle dni. Za vikend smo bili v Ljubljani in smo se odpravili v Deichmann, kjer smo probali vseee čevlje in škornje, pa nič ni bilo ok. Ali sploh niso šle na nogo, ker ima visok nart, ali pa se škorenjčki niso dali zapeti… s tem imam težave tudi jaz, saj komaj najdem visoke škornje, ki jih lahko zapnem. Da nismo odšli praznih rok, je Eva dobila vsaj tople copatke:

V ponedeljek pa sta se tašča in tast z Evo odpravila še v Deichmann v Kršem in celo našla čevlje zanjo. Čeprav sta bili samo še dve številki, je bila med njima ravno ta, ki jo rabi Eva in sicer št. 22. Neverjetno 😀 So luštni, topli pa še na nogo jih čisto enostavno spravimo 😀 . Super nakup! Eva pa jih pridno nosi vsak dan. 

davsdr
Imam pa v planu še kupiti kakšne škornje za v sneg, če nam rata dobiti kakšne, ki ji bodo prav in da ne bodo predragi. Ravno danes sem zasledila ponudbo v Hoferju, tako da upam da dobimo njeno številko… če jih bomo seveda sploh spravili na nogo. 

lea-logo