Ker v Krškem ni neke velike ponudbe oblačil za otroke, sem se v Zagrebu ustavila tudi v večjem nakupovalnem centru, kjer sem v trgovini H&M in C&A nakupila nekaj nove garderobe za Evo. Slabost je edino to, da so cene v kunah in nimaš občutka koliko si že zapravil 😀 . Torej… kaj sem kupila…

Ker se bližajo hladnejši dnevi, sem morala kupiti malo toplejšo pižamico… sploh zato ker noče biti pokrita… Leva s srčki je malo toplejša, desna pa je malo tanjša. Sicer sem hotela kupiti kakšno brez stopalk ampak ni bilo neke ponudbe. 

šopinh hm ca (1)

Našla sem tudi tale cute puloverček. Imeli so sicer tudi neke hlačke, ki so se ujemale, ampak sem že tako preveč nakupila in se nisem odločila še za njih, čeprav imam zelo rada ujemajoče kompletke… ampak hlače me niso preveč navdušile. 

šopinh hm ca (2)

Tanek moder pajacek… ok poletje je res že mimo, ampak mi je bil tale pajacek res tako všeč, da sem ga morala kupiti. Če bi imeli večjo številko, bi ga kupila za naslednje poletje, ampak žal je ni bilo. No vseeno je bilo še nekaj vročih dnevov, tako da ga je vsaj malo ponosila.  Bo pa še za naslednjo… 😀 

šopinh hm ca (3)

Takšni bodiji so mi še vedno najbolj praktični… ampak v večjih številkah žal ni več veliko ponudbe. Nekaj sem vseeno našla.

šopinh hm ca (4)

Za konce pa še en tanek puloverček z miško, luštno kajne? V Baby Centru pa sem našla še en res luštkan šal oz. rutko, ki je nujno moral iti z mano, ampak žal mi še ni uspelo narediti slikice… pa drugič. 

Slike za v Blog123

lea-logo