Manjša Prenova Jedilnice

Vsake toliko časa dobiva kakšno novo idejo in kaj preurejava. Najina majhna hiška, počasi že poka po šivih, saj je zapolnjen vsak kotiček. Jedilnica s kuhinjo, pa je bila res prenatrpana, zato sva se odločila, da ne bova vedno samo dodajala, ampak tokrat tudi kaj odstranila. Takole je izgledalo prej: 

  • Najprej je bilo potrebno rešiti težavico s hladilnikom in ga je bilo nujno potrebno dvigniti, saj ga je Eva začela odpirati in “krasti” čokoladke.  Poleg tega pa je ta postavitev, da je hladilnik spodaj in zmrzovalnik zgoraj, res tako zelo nepraktična. Zato ga je babi tudi zamenjala in tega dala nama. Zdaj ko je dvignjen, je res 1000x boljše. Pa še nočno omarico iz najine spalnice, sva lahko nekam dela, saj v spalnici zaradi Evine nove postelje ni bilo več prostora. Dva predala v kuhinji pa sta tudi zelo prav prišla in Eva jih začuda tudi nič ne odpira… ko bi vedela kaj vse je notri… uh … Zato jih tudi midva vedno odpirava na skrivaj 😀 . Prestaviti pa sva morala tudi mikrovalovno, za katero sva namestila novo poličko. 

  • Druga stvar je bila miza na sredini prostora, ki je bila res napoti, zato sva se odločila, da stranski pult spremeniva v mizico, ki bo za nas tri čisto dovolj velika, mizo pa dava stran. Suuuper odločitev, kar naenkrat je ogromno več prostora in zgleda veliko boljše. Tisti pult je bil itak namenjen samo za odlaganje in seveda je bil vedno poln. Spodaj sem sicer imela velik predal z vsemi mojimi šivalnimi pripomočki, ki sem ga žal morala dati stran. Tako da čakam, da pri tašči in tastu (ki sta čez cesto), v kleti pospravijo eno sobico, v kateri si bom uredila šivalni kotiček… dokler ne bova imela nove hiše in veliko več prostora kot sedaj. 

Prenova uspešna! 🙂