Eva in Zala, sta se odločili, da hočeta svojo sobico, zato sta mamico in očka izselili v dnevno sobo 😀 . Ker zelo rada premikava pohištvo ali pa kaj preurejava, je bil že čas za novo spremembo. Ker smo vsi štirje spali v majhni spalnici veliki slabih 12m2, je bilo vse skupaj res že zelo natlačeno. Grex je moral lesti čez mene, da je lahko šel v službo, nisva imela dostopa do najine omare, ker je bila med omaro in najino posteljo zibka, pa tudi ponoči je bil zelo slab zrak. Odločila sva se, da v dnevni sobi kavč, zamenjava za najino posteljo. O tem sva sicer že kar nekajkrat debatirala, ampak se mi ta ideja res ni dopadla… no ampak sem ugotovila, da super izpade in mi je celo bolj všeč kot prej. Najbolj super pa je, da dnevna ni več polna igrač! 😀 

En del kavča je ostal v otroški sobici (tisti prostor pod kavčem, res pride zelo prav), Zala pa je lahko namesto zibke, dobila večjo posteljico. Kupila sva še itison, da bo po tleh bolj toplo, čeprav mogoče tale roza kombinacija z zelenimi stenami, ne izpade ravno najboljše… še vedno bi lahko prebarvala stene, ampak se za ta podvig ne bova odločila, saj bosta čez dve leti (upam da še prej) imeli že drugo sobico v novi hiši… če bo šlo vse po planu :).  Itak pa otroška sobica mora biti pisana. Tale obnova je bila res super odločitev, saj je veliko več prostora kot prej. 

Za vrati nad predalnikom pa sva naredila dodaten prostor za obešanje vseh jopic in jaken, ker se tega res kar nabere.

Trenutna razporeditev, se mi res zelo dopade, še vedno pa nimam kotička za šivanje in računalnik… in mislim da bo zdaj končno prostor tudi za to… že planiram 🙂 .