Z nekajmesečno zamudo končno objavljam kratko poročilo o prvem rojstnem dnevu. Nekaj ste že lahko izvedeli v prispevku o rojstnodnevni knjigi.  Praznovanje je potekalo pri tašči in tastu, saj pri nama ni dovolj prostora. Osrednja tema praznovanja je bil medvedek Pu. Vso dekoracijo sem naročila v spletni trgovini Otroška darila. Seveda sem jih pozabila poslikati, tako da prilagam slikice naročenih izdelkov iz trgovine. 

medo PU

Torta je seveda tudi morala biti posebna… tako kot poročno torto sem tudi to naročila v restavraciji City Krško. Vse sem se dogovorila kar preko emaila. Nastalo pa je tole. Ni slabo kajne? Cena za torto je bila:  torta za 20 kosov je 44€+ sladka masa (masa tičino) 13€+ figura ročno delo 10€ = 67€ … ja ni bilo ravno malo…

IMG_5561

Treba je bilo najti tudi kaj luštnega za oblečti… gledala sem razne rojstnodnevne kompletke, ki jih zašijejo po naročilu in lahko na bodi dodajo napis po želji, ampak nisem hotela še za to veliko zapraviti. Potem pa sem se spomnila, da je ob rojstvu od prababice dobila lušten kompletek, ki ji bo zdaj ravno prav… in izpadlo je super.

IMG_5545

lea-logo