Ker navadni voziček zasede celoten prtljažnik je bilo pod nujno treba pred dopustom nabaviti nov voziček. Izbire je seveda ogromnooo in nisem imela pojma za kaj bi se odločila, zato sva se kar odpravila v Baby center, kjer sva povedala svoje želje in prodajalec nama je pokazal tri vozičke. Najina glavna želja je bila, da se na čim manjše zloži. Mislim, da nama je pokazal marelo Baby Design Enjoy (nisem več čisto prepričana če je bil res ta, ker je že minilo nekaj časa, ampak mu je najbolj podoben.) Mene je itak čisto navdušila barva – turkizna, všeč mi je bil tudi ročaj (niso bile ročke) in tudi vozil se je najlepše. Tako da sem jaz malo navijala za tega, ampak Grex ni bil najbolj navdušen, ker se zloži kot kovček, kar se mu ni najbolj dopadlo.

Desktop1

Pokazal nama je tudi marelo Maclaren, ki je bil najdražji, ampak za to ceno se nama ni zdel nič kaj boljši od drugih dveh, tako da se za njega nisva odločila. 

Tretji voziček pa je bil Peg Perego Pliko Mini. Po doooolgem odločanju, sva se na koncu odločila za tega. Zelo enostaven za zlaganje (ko enkrat znaš 😀 ), na majhno se zloži, lahek (5,7 kg), hrbtišče je nastavljivo v tri položaje in ima veliko panoramsko streho. Cena je bila 170€ in z nakupom sva zelo zadovoljna. Super voziček, razen za vožnjo po kamenčkih ni ravno najbolj primeren, ampak smo preživeli tudi to 😀 . Spet sva se odločila za rdečo barvo, čeprav nisem bila ravno navdušena, ker imava že navaden voziček rdeče barve, pa sem hotela kaj drugega, ampak je bila ta barvo med ponujenimi še najbolj primerna. Škoda ker ni bilo kaj v roza barvi 😛 . Ker v prtljažniku ne zavzame veliko prostora, ga imava kar vedno pospravljenega tam, tako da je vedno pripravljen, če se kam odpravimo.  

Desktop44

lea-logo