Washi tape trakovi so potiskani samolepilni trakovi, ki se uporabljajo za dekoracijo različnih izdelkov. Priljubljeni so pri izdelavi različnih izdelkov iz papirja, albumov, voščilnic, vabil ipd. Z njimi pa lahko okrasite še marsikaj drugega. Ker pri nas niso ravno poceni, sem jih raje naročila preko E-Baya, kjer je veliko izbire, cene pa so tudi zelo ugodne. Naročila sem jih predvsem z namenom, da bi z njimi okrasila album oz. rojstnodnevno knjigo, ki sem jo ustvarjala za Evin prvi rojstni dan, prišli pa so zelo prav tudi pri okraševanju daril in raznih lončkov. 

Tako izgleda lonček od čaja, ki je sedaj namenjen za barvice, pa še eden za shranjevanje lesenih magnetnih črk. Ni nek presežek, je pa uporabno 😀 . 

Desktop1

Danes sem se lotila še pospravljanja poličke nad previjalno mizo … ja skrajni čas, ker je bilo res že vse nametano…

Desktop2

Ker je ščetka vedno ležala na polički, sem se spomnila, da bi blo fajn če bi kje našla kakšen kozarček, v katerem bi bila pospravljena ščetka in zobna pasta. Danes je Eva ravno spraznila en majhen frutek, ki je bil ravno pravšnje velikosti. Malce sem ga še okrasila z bleščečim trakcem … no veliko boljše kot prej 🙂 . 

Desktop3

lea-logo