Eva se je prvič sama začela postavljati na noge pri 9. mesecih. Copatki tako niso bili več samo za okras 😀 . Kmalu je začela delati tudi prve korake ob opori, zato sem se začela malo zanimati, kateri copatki so najbolj primerni za prve korake. Ugotovila sem, da je najboljše, da ima na sebi čim manj, tako da je doma večinoma obuta samo v nogavice (spodaj ima še žabice), ki imajo nedrseči podplat.

IMG_9906

Poleg nogavičk pa so nam najbolje služili te copatki na spodnji sliki, čeprav so bili večinoma vsepovsod drugje, samo na nogah ne 😀 . Ne vem pa kje se jih kupi, ker sem ji dobila. 

IMG_9909Ker počasi postajajo premajhni, sem se lotila nakupa novih copatk. Izbrala sem usnjene copatke Jinwood in sicer velikost 20-21 (12,7 cm). Vedno raje naročim malo večje, kot premajhno, tako da bo spet treba še malo počakati, da nogica še malo zraste.

IMG_9897

Sva jih pa vseeno že preizkusili in čeprav so še preveliki, sem jih že zdaj zelo težko obula, tako da ne vem kako zelo sem zadovoljna z njimi, bomo še videli. Mogoče se mora vse skupaj še malo raztegniti, pa bo potem boljše… upam. No verjetno pa se potem tudi težje sezujejo in bodo več na nogah.. kdo ve 😀 . 

IMG_9903

lea-logo