Kako smo preživeli naš prvi skupni božič z Evo:

Božični večer, 24.12., smo preživeli pri tašči, ki nam je pripravila okusno večerjo. Eva je tokrat še jedla svojo kašico, naslednje leto, pa bo tudi ona že jedla z nami. Pod smrečico so že čakala prva darila. Eva je imela tudi god, tako da je dobila kar dva darila. Za god je dobila res srčkano oblekico, lepe mavrične hlače in svečko. Nato so sledila prva Božičkova darila. Evi je prinesel Fisher Price bobne, ki govorita in pojeta. Sta vodoodporna, tako da bomo lahko bobnali tudi v banji 🙂 . Midva pa sva tokrat malo ustvarjala in za darilo naredila najin prvi čokoladni liker. Naredila sem tudi etiketo. Mmm zelo je bil okusen, recept pa je res čisto preprost. Pri nas pa je Božiček nosil naslednji dan, tako da smo šli hitro spat. 

IMG_9514

In končno smo dočakali Božič. Wohooo. Moj najljubši praznik. Pod smrekico je bilo polno daril, največ za Evo. Letos je bila še malo premajhna, tako da je vse skupaj ni tako zelo navduševalo. Dobila je sprehajalca, želvico in lončke za kopanje, lesene črke z njenim imenom in nov slinček. Jaz sem dobila parfum od Rebeke Dremelj, ki res lepo diši, Nelly pa je pod smrekico čakala kostka. Možu je prinesel Whisky Johnnie Walker Black Label, nad katerim je bil zelo navdušen in še nekaj malenkosti. Očitno smo bili vse zelo pridni.

IMG_9456

Ko smo pregledali vsa darila, pa smo se počasi odpravili v Ljubljano k mojim staršem. Ja, tudi pod njihovo smrekico je čakalo ogromno daril, spet največ za Evo. Očitno je bila res zeloooo pridna. Moji starši pa so bili najbolj navdušeni nad čokoladnim likerjem in koledarjem z našimi slikami. 

Oči pa nam je pripravil prav posebno Božičkovo igro, o kateri vam več povem v naslednji objavi.

No pa je za nami še en čudovit božič. S praznovanjem pa smo nadaljevali tudi naslednji dan, saj je imel moj oči rojstni dan. Upam, da ste tudi vi preživeli čudovite praznike.

lea-logo