Na letošnji dopust smo s seboj v zeli tudi Nelly. Nekajkrat je že bila na morju, tako da ni bilo zanjo to nič novega. Ponavadi jo sicer najraje pustim kar pri starših, tokrat pa smo šli skupaj, tako da smo s seboj vzeli tudi njo. Letos smo imeli res idealno lokacijo. Celo hiško smo imeli zase, bila je tik ob morju, s privatno plažo, v majhni vasici, tako da smo bili čisto na samem. Če ne bi bil september, bi verjetno vseeno bil kakšen človek kje več, tokrat pa smo bili res skoraj sami. Tako da je bila Nelly lahko vse čas spuščena in se sprehajala ob plaži. Imeli pa smo tudi veliko teraso, s pogledom na morje, tako da je bila lahko ves čas zunaj. Če ne na plaži pa na terasi, oz. predvsem tam kjer sem bila jaz 😀 .

Desktop1

Ker se boji valov, si sama ni upala v vodo, tako da smo ji morali malo pomagati 😀 .Velikokrat je bilo malo vetrovno, tako da je bilo dosti valov, kar Nelly ni ravno dobro prenašala in se je pogosto kregala z njimi 😀 . Je pa zelo uživala na blazinah.

Desktopnely1

Najbolj smešna pa je bila zvečer, ko je bila že zaspana, mi pa smo bili še dolgo pokonci in je kar odšla spat v najino sobo, ob najino posteljo in pazila na Evo, ki je že spala 🙂 . Če smo bili preveč glasni, pa je vsake toliko časa prišla pogledat in nas zaspano gledala in se verjetno spraševala kaj nam ni jasno, da smo še vedno pokonci 😀 . Imeli smo se super in komaj čakamo naslednje leto, ko bo tudi Eva že tekala po plaži 🙂 .

lea-logo