Naši Pasji Rojstni Dnevi

Še kdo praznuje rojstni dan svojega kosmatinca? 😀 Preden sem imela otroka, sem temu posvetila malo več pozornosti in se mogoče spomnila kdaj tudi na mačji rojstni dan. No zdaj se poskusim spomniti vsaj na rojstni dan od Nelly in narediti kakšen mini priboljšek. Spodaj pa nekaj utrinkov naših pasjih praznovanj 🙂 :

Piki – 1. rojstni dan
Za Pikijev prvi rojstni dan, ki je 4. februarja, smo imeli pravo zabavo. Z darili, baloni, gosti in torto 😀 . Ker je bilo lepo vreme, smo praznovali zunaj na balkonu. 

Piki – 2. rojstni dan
Pikijev drugi rojstni dan smo praznovali v garaži. Tokrat se nam je uspelo tudi slikati pred torto, ampak ga je bilo treba fejst držat 😀 

Piki – 3. rojstni dan
Ooo kakšen privilegij. Piki je svoj tretji rojstni dan praznoval kar notri (staršev očitno ni bilo doma 😀 ). Najprej ga je bilo seveda treba skopati, potem pa se je praznovanje lahko začelo. Verjetno ni trajalo predolgo, saj nismo hoteli tvegati polulanega kavča, stene itd.

Piki – 4. rojstni dan
Za četrti rojstni dan pa smo imeli sneg. Začetna navdušenost nad praznovanji je očitno že malo minila, saj je tokrat dobil samo darilo.

Piki – 5. rojstni dan
Zadnji Pikijev rojstni dan, ki smo ga še praznovali oz. imeli vsaj torto, je bil peti. Potem pa je prišla Nelly, jaz sem se odselila, Piki pa je ostal doma pri starših. Letos bo dopolnil že 11 let. 

Nelly – 1. rojstni dan
Doma smo pojedli tortico, ki sem jo očitno pozabila slikati (itak, na sveže zaljubljena, Grex je bil prvič pri nas… na torti za pasji rojstni dan… hmm le kaj si je mislil? 😀 ), nato pa smo se odpravili na izlet na Zbiljsko jezero. 

Nelly – 2. rojstni dan
Za Nellyin drugi rojstni dan, sem prvič naredila pasjo tortico (manj dela), oz. nekaj na hitro zmetala skupaj. No, Nelly je bila vseeno navdušena … Chilly malo manj 😀 .

Nelly – 3. rojstni dan
Za tretji rojstni dan, smo Nelly presenetili s pravo pasjo torto, ki sem jo naročila v pasji pekarni. 

Nelly – 4. rojstni dan
Za četrti rojstni dan, sem ustvarila nekaj mafinov, ki so bili primerni tako za nas kot za pse. Več si lahko preberete tudi tukaj.

Nelly – 5. rojstni dan
Za peti rojstni dan sem ji naredila pasjo tunino tortico s kosmiči.

Nelly – 6. rojstni dan

Za šesti rojstni dan, sem za tortico okrasila kar hrano iz pasje konzerve.