Mačje drevo / praskalnik

Seveda sva Chillyu morala kupiti veliko mačje drevo, kjer se bo lahko igral, plezal, brusil krempeljčke in se lahko skril pred Nelly 😛 . Ker zna pri nas biti to kar precej draga zadeva, sva raje pobrskala po E-bayu, kjer sva našla cenovno ugodno mačje drevo. Z nakupom sva bila zelo zadovoljna, Chilly pa tudi… vsaj na začetku ko je bil še majhen. Zdaj ko je že odrasel, pa ga ne zanima več kaj dosti. Vsake toliko časa se še spravi in malo pobrusi krempeljčke, drugače pa ga ne uporablja več veliko. Verjetno je razlog tudi to, da je malce velik in težak, tako da se v te hišice težko zbaše 😀 .

Brez naslova

Notri sva mu sicer namestila skodelico z briketi, da gre vsaj jesti tja gor, pa še varni so pred Nelly – no vsaj bili so, zdaj se je namreč tudi ona že naučila kako priplezati do njegove skodelice in preveriti če je notri kaj dobrega.

IMG_5440

Ker nimava ravno velikega stanovanja, se je Chilly strinjal, da se ob prihodu novega družinskega člana, njegovo mačje drevo odstrani in na to mesto postavi kakšno omaro, ki bo še zelo prišla prav.

Ker imava v planu si malo kasneje omisliti tudi zunanjega mucka (zaradi problemov z mišmi – dober izgovor 😛 ), ga bova pa takrat spet postavila nekje zunaj, pa ga bo verjetno zunanji muc z veseljem uporabljal.

IMG_8005

lea-logo