Moj rojstni dan – darila

25.marca sem imela 27. rojstni dan. Uspelo mi ga je praznovati, tako s prijatelji kot tudi s sorodniki, skupaj s sestro, ki ima rojstni dan tri dni kasneje kot jaz. Najina hčerkica se je odločila, da v marcu še ne bo prišla na svet, tako da smo počakali na april. Po horoskopu bo pa tudi ona ovenček, ki so v naši družini kar popularni 😀 . Dobila sem kar nekaj luštnih daril, tako da sem se odločila, da vam jih pokažem 🙂 .

IMG_7628

Super knjigica “Anina kuhinja za najmlajše”. Vsebuje veliko koristnih informacij, glede uvajanja hrane kot so npr. kdaj začeti z gosto hrano, s katero hrano začeti in koliko, kako jo pripraviti, primerna gostota in temperatura, pripomočki, ki jih potrebujemo, alergije in reakcije, zamrzovanje kašic in podobno. Nato sledi ogromno receptov, ki so razdeljeni na tri obdobja, 4-8 mesecev, 8-9 mesecev in 9-12 mesecev. Posebej pa so označeni tudi recepti, ki so njenemu sinčku najbolj všeč. Zelo zanimiva knjigica, ki bo prišla zelo prav. Upam, da mi bo uspelo narediti kakšno dobro kašico.

IMG_7630

Prvi dve otroški knjigici, s katerima bomo spoznavali dva letna časa in sicer jesen in pomlad. Vsebuje simpatične sličice in dodatke, ki jih otrok lahko potipa.

IMG_7631

Ja tudi delati bo treba 🙂 . Dobila sem simpatičen kompletek, s katerim bom lahko obdelovala najin vrtiček 😀 . Lansko leto sva se prvič lotila vrtnarjenja, tako da imava nekaj malih izkušenj. Letos bo vrtiček zagotovo pol manjši, ker je bilo vsega preveč in mi ni uspelo sproti puliti plevela, tako da je kmalu prevladoval 😀 . Letos bo tudi manj časa za te stvari, tako da upam da nama uspe kaj pridelati. Če nama kaj ne bo šlo, pa nama vedno na pomoč priskočita tudi tast in tašča.

IMG_7632

Dobila sem tudi tole modro torbico, ki je malo večja, tako da bom vanjo lahko spravila veliko stvari.

IMG_7633

Pa še nekaj kozmetike, ki vedno prav pride.

IMG_0946

Pa še nekaj novega za najino kuhinjo. Opekač kruha Tefal, v rdeči barvi, s katerim si lahko zelo hitro pripraviš popečene hrustljave kruhke, ki jih potem lahko namažeš z maslom in marmelado – njami 🙂 .

IMG_7638

Za konec pa še najlepše darilo od mojega dragega, čudovita zlata verižica. Hvala možek, zelo si se izkazal 😀 .

lea-logo