Eva bo postala starejša sestrica. Predvideni datum poroda je 16. junij 2017. No pa nama je ratalo narediti enega poletnega 😀 . Eva je še malo premajhna, da bi razumela kaj se dogaja v mojem trebuščku, ampak glede na to, da ima zelo rada otroke, upam da bo bratca oz. sestrice zelo vesela in da ne bo kakšnega ljubosumja. Ta vikend smo bili pri prijateljici, ki ima dvo-mesečnega dojenčka in Eva je kazala kar veliko zanimanja zanj, najbolj zanimiva pa se ji je zdela njegova duda 😀 . Komaj čakam, da mi trebušček zraste in da začne brcati, da bo mogoče malo bolj dojemala, da se nekaj dogaja. Zna pokazati kje ima mami dojenčka, ga pobožati in dati lupčka… ampak če jo vprašaš kje ima pa Eva dojenčka, pa prav tako pokaže na svoj trebušček 😀 😀 . Se pa dojemanje druge nosečnosti čisto razlikuje od prve, saj sploh ni časa da bi razmišljala o tem in karkoli že pripravljala. Sem že v 19. tednu – skoraj že na polovici – noro (brez aplikacije še tega na vem na pamet). Mi pa tudi druga nosečnost ni prizanesla s slabostjo, pa tudi zgaga že pridno nagaja … soku in predvsem čokoladi se je pač težko čisto odreči oz. kar nemogoče. 

In končno nama je uspelo tudi slikati trebušček!! Tukaj pa je primerjava s prvo nosečnostjo. Pravijo, da naj bi se pri drugi nosečnosti prej poznal trebušček in bil tudi večji, no pri meni je skoraj isto, le da je bil pri prvi nosečnosti trebušček veliko lepše oblike 🙁 … 

  1.              1. Nosečnost                       4,5 mesecev                        2. Nosečnost

Imamo pa tudi tokrat enega skrivnostneža, saj nam noče razkriti spola. Pri Evi je vsaj lahko namignila, da bo verjetno punčka, tokrat pa čisto nič ne vemo. Naslednjič imam že morfologijo in upam, da nam pokaže kaj več, da lahko že opravim kakšen nakup 😀 . Še dojenčkov album nisem kupila, saj čakam na spol, da vem katerega kupiti, upam da do takrat ne bom pozabila že vseh podrobnosti. No glede nato, da so nama napovedane tri punčke, itak že vemo kaj bo a ne 😀 . Za ime se pa še kar nisva odločila, oba imava svojega kandidata, tako da nimam pojma za katerega se bova odločila… mogoče nekaj tretjega?