Včeraj sva imela TV maraton, polno novih resničnostnih šovov in vse sva hotela pogledati, tako da je bilo kar pestro hehe. Še dobro, da imava časovni zamik 😀 . Ogledala sva si seveda tudi Emo. No pa imamo novo zmagovalko. Meni je kar všeč, pa vam? Če povzamem vse pesmi, niti niso bile tako slabe in jaz bi se težko odločila katera naj zmaga. Ni pa bilo nobene, ki bi res izstopala. 

Moje najljubše so bile:

  • ManuElla – Blue and Red –> Zmagovalna pesem. Lepo je zapela, super izgleda, pesem pa tudi ni slaba. V finalu sem navijala zanjo, saj me je izbor Raiven reees presenetil, ne vem meni sploh ni bila všeč… Tako da bravo ManuElla 🙂 . 
  • D Base – Spet živ –> Pesem mi je bila zelo všeč, sploh refren gre res hitro v uho. Zagotovo jo bom še večkrat poslušala, saj mi refren že cel dan roji po glavi. Čeprav mi je pesem zelo všeč, pa se mi zdi, da za Evrovizijo vseeno ni primerna. 
  • Žan Serčič – Summer Story –> Tudi njegova pesmica mi je bila zelo všeč, ful dobra melodija, bi kar zaplesala zraven. Zelo mi je bila všeč njihova energija na odru in da so se res vživeli v pesem in se zabavali. Res jih je bilo fajn gledat 🙂 . Glasovno bi pa lahko bilo veliko boljše.
  • Sebastijan Lukovnjak – Tales of Tomorrow –> Ta pesem se mi je zdela čisto Evrovizijska 🙂 . Luštna. 

Najboljši pa je bil itak Klemen Slakonja 😀 . Sem se mu kar nasmejala, super je bil. 

lea-logo