Ja, tudi moja novoletna zaobljuba je bila hujšanje 😀 . Lotila sva se jo oba z možem. Izbrala sva si telovadbo Focus T25 – telovadiva doma. Za nama je že tri tedne, kolikor toliko redne telovadbe in pri meni so že vidni rezultati, noro!!! I am so happy! 😀

Telovadba Focus T25 ima vadbe od ponedeljka do petka po 25 minut. V petek bi morala narediti celo dve vaji, 2x po 25 minut, česar nisva še nikoli upoštevala, saj že eno vajo komaj narediva. Včasih sva kakšen dan tudi preskočila, ali pa naredila svojo krajšo telovadbo. No, da ne omenjam tega, da nikoli nisva zmogla vseh vaj, brez vmesnih počitkov, saj je res težko. Včasih sva celo malo prej zaključila, saj nisva zdržala do konca…

Brez odrekanja pri hrani pa seveda tudi ne gre… Jaz sem predvsem zmanjšala sladkarije in prigrizke… no čisto brez tudi ni šlo, tako da sem se občasno tudi prekršila. Če sem dobila kakšno čokolado, sem jo kar še isti dan pojedla, da naslednji dan z njo ni bilo več težav 😀 . Glavna stvar kateri sem se najbolj posvetila je pitje vode. Vsak dan sem poskušala spiti od 2 do 2,5 l vode. Včasih je ratalo, včasih ne. Prva stvar zjutraj je bila, kozarec vode na tešče.
Pri prehrani sva uvedla tudi čim več sadja in zelenjave. Za zajtrk sva velikokrat imela samo shake (banana, skuta, ovseni kosmiči in voda), za kosilo sem poskušala narediti čim več zelenjave, drugače pa sem kuhala normalno. Za večerjo so bili največkrat kosmiči z jogurtom, kdaj tudi kakšen kos kruha z namazom, včasih pa celo tudi nič. Vem da to sploh ni dobro. Mož je tečnaril, da morava po telovadbi nujno jesti, meni pa to ni šlo v račun, saj telovadiva po 20. uri zvečer in potem je že precej pozno za večerjo. Zato je nabavil napitek Impact Whey Protein z okusom vanilije, mmmmm res je dobro za spiti, sploh po celem dnevu pitja vode, paše nekaj drugačnega 😀 . Poskušala sva zmanjšati tudi količino kruha, ampak tudi ni šlo čisto brez. Njegova mami namreč dela odličen domač kruh. 

No in to je to. Naštetega sva se poskušala čim bolj držati (za vikend pravila ne veljajo 😀 ), čeprav vedno ni šlo najbolje,,,, npr. večerja ob 21. uri zvečer in to pizza iz listnatega testa, aaaaa 😀 , pa še možev brat je imel rojstni dan, tako da nama ni ušel velik kos torte itd.

Danes je mož ugotovil, da so na meni že vidni rezultati, seveda sem šla takoj preverit pred ogledalo in ja, prav je imel. Bolj napet trebuh (od nosečnosti je namreč ostal povešen trebuh), malo bolj napeta ritka in manjše joške 🙁 hehe . Čisto sem navdušena (no brez tega zadnjega), tako da zagotovo nadaljujeva.

lea-logo